Profit fiscal de peste 900.000 de lei pentru SC Piețe și Târguri Craiova

SC Piețe și Târguri Craiova încheie anul 2014 cu cel mai mare profit de la înfiinţarea acestei societăţi comerciale din subordinea municipalităţii craiovene. La sfârșitul lunii noiembrie societatea a avut un profit fiscal de peste 900.000 de lei. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut se simte o evoluție extraordinară a profitului din acest an, iar conducerea se declară foarte mulțumită.

SC Piețe și Târguri Craiova încheie anul 2014 cu cel mai mare profit de la înfiinţarea acestei societăţi comerciale din subordinea municipalităţii craiovene. La sfârșitul lunii noiembrie societatea a avut un profit fiscal de peste 900.000 de lei. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut se simte o evoluție extraordinară a profitului din acest an, iar conducerea se declară foarte mulțumită. Directorul SC Piețe și Târguri Craiova SRL, Claudiu Neagoe, a explicat, într-un interviu acordat ziarului Lupa, care este situația piețelor la sfârșit de an și a vorbit despre modernizările care au fost făcute, precum și de schimbările ce vor avea loc în 2015.

Reporter: În vara acestui an ați zis că vă pregătiți să încheiați anul 2014 cu cel mai mare profit de la înființare. Care este situația societății la sfârșit de an?

Claudiu Neagoe: Aşa cum am zis în vara acestui an, ne pregătim să încheiem anul cu cel mai mare profit de la înfiinţarea acestei societăţi comerciale din subordinea municipalităţii craiovene. În momentul de faţă, am depăşit deja nivelul celui mai mare profit de când a fost înfiinţată societatea. Nu am închis încă luna decembrie, pentru că asta se va întâmpla în ianuarie 2015, dar, din punct de vedere financiar, la 31 noiembrie 2014 avem un profit fiscal de peste 900.000 de lei, adică nouă miliarde de lei vechi. Abia după închiderea situaţiilor financiare şi pe luna decembrie vom şti exact profitul pe care îl vom obţine.

R: Comparativ cu anul trecut cum a evoluat societatea în acest an?

C.N: Şi anul trecut am avut un trend crescător, dar trebuiau plătite datorii mai vechi. Anul acesta am reuşit să le achităm, astfel că putem spune că, faţă de anul trecut, societatea a evoluat considerabil în 2014.

Citeste mai mult pe lupamea.ro

happy wheels