Piața Gării, scoasă la licitație

proiect piata garii craiova 4 Piața Gării, scoasă la licitație poze

SC Piețe și Târguri Craiova SRL a scos la licitație contractul pentru modernizarea Pieței Gării, lucrările fiind estimate la peste 500.000 de RON.

proiect piata garii craiova 3 Piața Gării, scoasă la licitație poze

Anunțul de participare pentru „Lucrari privind MODERNIZARE PIATA GARII – DESFINTARE CORP C2 SI CONSTRUIRE HALA PIATA SI ANEXA PARTER ; Hala piata (Sc= Sd=329,40 mp, Su= 325,80 mp ) , Anexa (Sc=Sd=99,65 mp, Su=89,15 mp), Sistem constructiv: fundatii izolate, inchideri din panouri termoizolante tip sandwich , tamplarie PVC imitatie lemn cu geam termoizolator, acoperis tip sarpanta , invelitoare din panouri termoizolante”, a fost postat în SEAP în urmă cu câteva zile, firmele interesate putând depune oferte până la data de 13 octombrie, acestea urmând a fi evaluate până în 7 noiembrie.

proiect piata garii craiova 1 Piața Gării, scoasă la licitație poze

Valoarea estimată a contractului este de 522 831 RON, iar durata execuției este stabilită la 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor

.Este primul proiect de anvergură demarat în actualul mandat, administratorul Alin Mărăcine susținând însă ca investițiile vor continua la SC Piețe și Târguri SRL.

maracine 1 Piața Gării, scoasă la licitație poze

„Asa cum am promis inca de la preluarea mandatului de administrator, ne dorim ca in viitorul apropiat sa miscam in bine lucrurile din toate pietele Craiovei.  Pentru anul acesta, cel mai important proiect este cel de modernizare al Pietei de la Gara. Este cel mai mare proiect din 2011 pana in prezent. Printr-o colectare mai eficienta a taxelor si print-o buna gestionare a cheltuielilor, am reusit sa strangem banii necesari pentru faza de executie a acestui mare proiect. In prezent suntem in SEAP, speram ca totul sa decurga normal pentru ca in cel mai scurt timp sa oferim craiovenilor o piata moderna, frumoasa si conditii decente. Piata se va transforma complet, din temelii as putea spune. Va fi o piata inchisa perimetral dar cu posibilitatea ca pe perioada verii sa se deschida pe anumite laturi, va fi amenajat un spatiu pentru comercializarea produselor lactate, un sector pentru flori dar si un sector destinat vanzarii pe mese a legumelor si a fructelor pentru producatori. Vreau sa va spun ca nu ne vom opri aici. Daca anul acesta am reabilitat deja grupul sanitar din Piata Centrala, lucram in prezent la cel din Piata Brazda, in cel mai scurt timp vom receptiona si sistemul de parking pe baza de card acces in Piata Centrala si vom instala sistemul de supraveghere al parcarii. Tot anul acesta vom schimba si fata targului, o sa vedeti in perioada urmatoare niste surprize frumoase acolo. Pentru anul urmator, avem in vedere modernizarea Pietelor din Brazda, Ciuperca si Piata Centrala (vom introduce un sistem de climatizare)”, a declarat Mărăcine.

Sursa: http://www.oltenasul.ro/piata-garii-scoasa-la-licitatie/

happy wheels