ANUNŢ

Prin prezenta, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL aduce la cunostinţă faptul că în data de 22.12.2021, ora 14.00, va consulta catalogul SEAP, în vederea realizării unei achiziții directe privind furnizare energie electrică în următoarele condiții:

– o perioadă contractuală de 30 zile;

– valabilitatea contractului este intervalul 23.12.2021- 22 ianuarie 2022;

– semnarea contractului se vă face în aceeași zi cu realizarea achiziției din SEAP;

– cantitatea estimată a fi consumată în cele 30 zile este de 71 Mwh:

Atenție!

Contractul se vă încheia pentru o perioadă de 30 zile, iar cantitatea estimată a fi consumată în cele 30 zile este de 71 Mwh ( nivel joasă tensiune, locuri de consum: județ Dolj, localitate Craiova).

Prin urmare, în situația în care sunteți interesați să elaborați oferte tehnice și economice, care să îndeplinească minim cerințele solicitate de SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL, în calitate de achizitor, vă rugăm să postați ofertele dumneavoastră, în catalogul electronic SEAP, până în data de 22 DECEMBRIE 2021, ORA 14.00.

Atenție!

OFERTA FINANCIARĂ TREBUIE SĂ CONȚINĂ DOAR PREȚUL DE BAZĂ/ PREȚUL PROPRIU DE FURNIZARE

    VĂ RUGĂM CĂ ÎN OFERTA POSTATĂ ÎN SEAP  SĂ NU PREZENTAȚI VALORI ALE TARIFELOR REGLEMENTATE DE A.N.R.E. ȘI NICI ALTE TARIFE ȘI TAXE (TAXE, ACCIZĂ, CONTRIBUȚIE COGENERARE, CERTIFICATE VERZI), aceste tarife fiind suportate de către ACHIZITOR, fară să fie evaluate în cadrul achiziției directe.

Pentru relaţii suplimentare:

Telefon contact: 0767 994 388

Inspector Achiziţii Pătraşcu Claudia

happy wheels